Hele Kaffebønner

Blanding 80

KaffeIMPERIETS Special Blend. Kaffebønnerne er dyrket og plukket i de bedste kaffedistrikter i Syd- og Centralamerika, Asien og Afrika. Kaffen er kendetegnet ved en fyldig, robust smag og en intens aroma. Et oplagt valg til dem, som foretrækker en fyldig og mere kraftig kop kaffe. Den let mørke ristning gør bønnen attraktiv til fuldautomatiske espressomaskiner med mælkespecialiteter.

Indhold pr. krt. 9x1000 gr.

Bestil KaffeIMPERIETS Special blend her.

 

Cafe Mocca

Cafe Mocca er fremstillet af Arabica kaffebønner og er mellemristet. Kaffen er rund og fyldig med en behaglig aroma samt sødelig og let syrlig eftersmag. En kaffe til dem, som foretrækker en rund og fyldig kaffe. Cafe Mocca består af 2/3 uvasket Arabica primært fra Brasilien samt 1/3 vasket Arabica fra Mellem- og sydamerica.

Indhold pr. krt. 6x1000 gr.

Bestil Cafe Mocca her.

 

Good Origin

Good Origin er bæredygtig og økologisk kaffe fremstillet af Arabicabønner. Kaffen er mellem/mørkristet hele kaffebønner. Den har en dyb, afbalanceret og rund smag. Et oplagt kaffevalg for den økologiske kaffedrikker, der samtidig værdsætter kvalitet og bæredygtighed.

6x1000 gr. pr. krt.

Bestil Good Origin her.

 

Cafe Noir Certified

Cafe Noir Certified er fremstillet af 100% bæredygtige Arabica- bønner fra Syd- og Centralamerika, mellem/mørkristet og filter formalet. Kaffen har en dyb, rund og fyldig smag med en fin, ren efter smag. Et oplagt kaffevalg for inkarnerede kaffeelsker.

Indhold pr. krt. 6x1000 gr.

Bestil Cafe Noir Certifiel her.

Skal jeg købe hele malet kaffe eller hele kaffebønner?

Dette er et spørgsmål vi ofte modtager her hos KaffeIMPERIET! Vores svar på dette spørgsmål vil oftest være hele kaffebønner. Hele kaffebønner har nemlig den fordel at kunne levere en "frisk" og velsmagende kop kaffe. På den anden side har vi malet kaffe, som godt kan have en tendens til at miste en smule aroma i liggetiden efter den er blevet malet, som mange kunder søge efter når de åbner en ny pose kaffe. Så med andre ord mister man en smule af den originale smag og aroma der ville have været ved hele kaffebønner.

Med dette sagt betyder det dog ikke at malet kaffe slet ikke har sine fordele. De personer foretrækker bekvæmmelighed og hurtigt skal have en kop kaffe, og kan acceptere lidt tab af aroma og smag er dette et godt alternativ. Så hvis du er klar til at gå en smule på kompromis med smag, men gerne vil spare tid der hjemme eller på job, så kan du fortsat overveje denne løsning.