Cafitesse

 

50/51

 

Cafitesse 50/51 - Lille og effektiv

 
 

Billedresultat for cafitesse 50/51

Smart lille kompakt maskine, der både er let at placere og nem at betjene. Maskinen har en volumen, der servicerer i høj klasse, samt med stor nydelse og friskhed i hver eneste kop.
Maskinen laver både klassisk sort kaffe og varmt vand, og der kan brygges i kop eller kande.

Cafitesse 50/51 er en lille genistreg, der er specielt udviklet til små og mellemstore virksomheder, som altid ønsker friskbrygget kaffe – vel at mærke uden kaffegrums, kaffefiltre eller kaffespild. Maskinen kan uden problemer placeres i receptionen, på kontorgangen, i mødelokalet eller hvor I har behov for friskbrygget kaffe. Kaffemaskinen brygger kaffe hurtigt ved blot et tryk på én knap, er fleksibel og kendetegnet ved en kompakt kaffemaskine med en bryggekapacitet på op til 160 kopper i timen. En enkelt kop brygges på kun 9 sekunder. Derudover giver maskinen mulighed for at udskænke varmt vand til f.eks. te. Den fås med vandtank eller fast vandtilslutning.

Driftsikkerhed og hygiejne
Cafitesse 50/51 gør det muligt at følge omkostningerne til kaffeforbruget ned til mindste detalje. I har med andre ord konstant føling med, hvad en kop kaffe koster. Kaffemaskinen lever op til de højeste hygiejnekrav og kræver minimal vedligeholdelse.

Ekstra tilbehør
Til Cafitesse 50/51 tilbyder vi et flot cafémodul, et smart underskab og en praktisk plexiglashylde som ekstra tilbehør. Det giver jer mulighed for at opstille maskinen på mere ”utraditionelle steder” og mulighed for at tilbyde kunder, gæster og kolleger et stort udvalg af te og tilbehørsvarer.

Drikke:
Friskbrygget kaffe i forskellige styrker og varmt vand.

 

Husk at bestille Cafitesse

Eksempelvis: Arabica Gold

 

 
 
Produkt: 
Cafitesse kaffe 
Kapacitet pr. time: 
160 kopper 
Udskænkningstid: 
9 sek. Pr. kop (125 ml) 
Mål (HxBxD): 
56 x 32,5 x 36 cm 
El: 
230 volt max. 2,1 kW