Engangsartikler

Engangsartikler – til hverdag, messer og arrangementer

KAFFEimperiet er meget mere end kaffe og te. Vi har også et bredt udvalg af engangsartikler, der dækker alle behov i det daglige forbrug af engangsservice på byggepladsen, i buffeten, på messen og til andre arrangementer.

Hos os finder du en stort sortiment af engangsartikler inden for:

Alt i engangsartikler til hverdagsforbrug

Om det gælder en storbuffét i kantinen eller blot en kaffeudskænkning i ny og næ kan vi hjælpe dig med de engangsartikler, du skal bruge i hverdagen. Vores sortiment af engangsartikler er stort, og vi kan imødekomme dit behov – stort som småt. Se vores sortiment af engangsservice her, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Spar penge på engangsartikler til messer og arrangementer

Engangsartikler er en af de poster, hvor du kan spare penge, når du skal på messe eller afholde et arrangement. Det er nemlig dyrt at købe engangsartiklerne af messearrangøren eller udlejeren, og du sparer derfor mange penge, hvis du selv bestiller engangsartikler hjem til din messestand eller dit arrangement. Se vores huskeliste over al den engangsservice, du bør huske til dit næste arrangement eller din næste messetur.

Engangsartikler til to-go hos bagere, caféer og andre serveringssteder

Engangsartikler så som engangskopper i pap er en god forretning for i sær bagere, caféer og andre serveringssteder, der gerne vil sælge kaffe, kakao eller te to-go til deres kunder. Med engangskopper sikrer du, at dine kunder kan nyde en varm drik sammen deres rundstykke.

 

Se vores udvalg af engangsservice.