KaffeIMPERIETs Guide

Er du erhvervs- eller privatkunde? Så vil du hurtigt finde den viden du søger her.

Vi bliver ofte spurgt om de samme ting. Og det er typisk rigtig gode spørgsmål, som vi i branchen har skarpe svar på. Derfor har vi oprettet denne guide sektion, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål og få nyttig praktisk viden, samt hjælp til at navigere rundt på vores hjemmeside.

Leder du efter en speciel kaffe med en ny og særpræget smag, eller skulle det være "klassikeren" man ved mange kan lide? Her i KaffeIMPERIETs guide finder du hjælp og inspiration til dit kaffeindkøb. Her kan du også blive klogere på nogle af de smage, aromaer og typer af kaffe vi har. Hvis du gerne vil vide lidt mere om vores sortiment, så læs mere på vores kaffeguide.

Er du kaffeelsker eller bare nysgerrig på hvad kaffe er og kan, så klik her og læs om de udbredte sorter. Vil du vide endnu mere om kaffe så kig forbi her og bliv klogere på hvordan bønner kan ristes, hvad 'crema' er og hvordan vandet kan præge din kaffeoplevelse.

I forhold til køb og dermed også mere lavpraktisk, kan du med fordel tage et kig på vores artikel omkring kaffemaskiner og mere specifikt endnu: Kaffemaskiner til erhverv. Er du derimod helt igennem klar til at lease eller leje, kan du finde vores kaffe-tilbud til virksomheder under fanen kaffeautomater.

KaffeIMPERIET støtter økologi

Her hos KaffeIMPERIET elsker vi kaffe af alle slags. Vi tilbyder også produkter der lægger vægt på mere end bare smagen.

Prøv vores økologiske og bæredygtige kaffer mærket Good Origin.

Her ser du hele vores sortiment indenfor økologi og bæredygtighed.

Erhvervsaftaler og automater til arbejdspladsen?

Søger du varme eller kolde drikke til arbejdspladsen, eller bare til et arrangement? Her hos KaffeIMPERIET er det vigtigste for os, at du finder præcis det du søger.

Er du interesseret i at leje en kildevandskøler eller måske en engangsservice-aftale til et arrangement eller en messe?

Gå direkte til engangsservice mm. i shoppen. Gå direkte til automatprodukter og tilbehør.

Vi tilbyder også friske og kolde drikke her.

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt din arbejdsplads kan bruge en kaffeautomat kan denne artikel om arbejdskultur, måske hjælpe.

Det er nemt med kildevandskølere

Der er mange elementer der spiller ind når man lejer/køber en kildevandskøler. Nogle af fordelene det medfører er at der altid er frisk koldt vand på arbejdspladsen, dine kunder og ansatte vil altid være forsynet med drikkevand af høj kvalitet, og hvis I lader os levere kildevandet, så spare I tid og energi. Læs mere om vores kildevandskølere, fordele og services her.

Leje eller leasing af kaffeautomat?

Vi bliver ofte spurgt hvad forskellen på leasing og leje af en kaffemaskine er. Kaffebranchen forvirrer ved at have flere tolkninger, og hos mange dækker det over den samme ydelse.

Her hos KaffeIMPERIET har vi valgt at differentiere i mellem de to løsninger, så det er nemmere for dig som kunde at vælge imellem vores to modeller.

Få svar på spørgsmålet, som mange ikke har fanget: "Kaffeautomat: leasing eller leje?"