Find den perfekte kaffemaskine til kontoret!

Hvilken kaffemaskine passer til dit behov?

Her har vi lavet en oversigt og forklaring over kaffemaskiner til erhverv. Helt lavpraktisk er det værd at have med, at kaffemaskinerne til kontor, som leverer til et sted imellem 1 og 40 medarbejdere er forholdsvist manuelle. Dette betyder mere konkret, at der altid skal være en mand på sagen, for at den gode kaffe er klar på arbejdspladsen.

 

Store kaffemaskiner til erhverv

Vælger man derimod en god stor kaffeautomat til erhverv, så vil man slippe for noget af arbejdet der er forbundet med dette. En ting er nemlig at det kan være hyggeligt at brygge en god kop kaffe til kontoret - en anden er, at kaffemaskiner til erhverv sikrer at dine medarbejdere kun bruger tid og hjernekraft på arbejdsopgaver, som skaber værdi for virksomheden. Tjek vores tilbuld på kaffe her

Rul ned af siden og find frem til den kaffemaskine, der passer til lige akkurat jeres kontors behov!

 

Bonamat novo kaffemaskine

1-20 medarbejdere.

Er du en del af en mindre virksomhed, behøver du ikke nødvendigvis at gå efter en kaffemaskine til erhverv specifikt. Ønsker du en virkelig god kop kaffe, er det dog essentielt at du skaffer en rigtig god kaffemaskine til kontoret.

Et godt eksempel på en kaffemaskine til kontoret der producerer glimrende kaffe og passer til jeres behov er denne "Bonamat Novo kaffemaskine".

 

Maskinen kan optimalt producere 144 kopper i timen. Dermed er der sikret kaffe i massevis til kontoret.

Malet kaffe til maskinen ser du på vores side for malet kaffe. Kaffemaskinen ses desuden herunder:

 

 

 

 

 

 

bonamat mondo twin kaffemaskine

21-40 medarbejdere.

Er du en del af en virksomhed med 21-40 medarbejdere, er der brug for en god mængde kaffe. Dette betyder, at man gerne vil vælge at doble op på kolberne.

Med denne kaffemaskine til kontoret, vil du opnå en kaffe-produktion på op til 240 kopper i timen. Dette kræver dog, at der altid er en praktikant eller anden frisk sjæl klar til at hælde kaffen op og starte den næste omgang op.

Der er tale om en kaffemaskine til erhverv, som leverer en solid og glimrende kop kaffe. Alting kommer dog også ud på, hvordan bryggeren klarer den samt, hvilket råvarer han får i hænderne. Derfor kan du her finde vores side for malet kaffe og her vores Bonamat Mondo Twin kaffemaskine.

 

 

 

 

 

 

 

Wittenborg kaffemaskine til erhvervOp til 50 medarbejdere.

Har du en virksomhed med op til 50 medarbejdere, kan du med fordel anskaffe dig denne kaffeautomat til kontoret - eksempelvis Wittenborg FB7100 Plus. Fordelen er her ikke, at der produceres tusindvis af kopper i timen - faktisk er maksimum på 180 kopper a' 125 ml. Ikke desto mindre slipper du for at lave hver evigt eneste kande, hvilket gør kaffemaskinen til en vigtig del af det effektive kontor, hvor der ikke altid er lige stor tid til kaffe.

Alt du skal gøre, som kaffedrikker, er således at sætte koppen under maskinen, trykke på den ønskede drik (almindelig sort kaffe, espresso, cappuccino, wiener melange, café au lait, espresso choko, chokolade, chokomilk eller varmt vand). Herefter ventes 20 sekunder og den varme drik er klar til at blive drukket.

 

Denne kaffemaskine til erhverv/kontorer er KaffeIMPERIETs mest solgte og findes lige her. Kaffemaskinen skal fyldes efter 200 kopper, dette gøres på under et minut, ved at hælde lige akkurat den slags friskmalet kaffe du ønsker i maskinen.

 

 

 

 

 

wittenborg kaffemaskine til kontorOp til 100 medarbejdere!

Denne kaffemaskine til erhverv er kampvognen i branchen og går under navnet "FB7600 Vending". Den er fuldautomatisk og producerer de førnævnte 180 kopper i timen.

Altså ikke hurtigere end den ovenstående. Fordelen ved denne udgave er, at den først skal fyldes op efter 600 kopper, dette sker eksempelvis med friskmalet kaffe fra vores sortiment.

Skal du have den ultimative kaffemaskine-løsning til kontoret, er det altså monstrummet som holder kaffeproduktionen igang i rigtig lang tid, uden at du skal gøre anden indsats, end at placere din kop i maskinen og vælge hvilken varm drik du ønsker (almindelig sort kaffe, espresso, cappuccino, wiener melange, café au lait, espresso choko, chokolade, chokomilk eller varmt vand).

Herefter går der 20 sekunder og så har du benzin til de næste timers arbejde i virksomheden. Kaffemaskinen til kontoret for op til 100 medarbejdere finder du lige her.

 

 

 

 

 

 

Mangler i en kaffemaskine på kontoret?

Så tag fat i vores afdeling i vest på vest@kaffeimperiet.dk eller telefonnummer 64825279. Bor du i den østlige del af landet, kan du med fordel kontakte oest@kaffeimperiet.dk, på telefon fanges vi på: 32591978.

Gør du dette, lover vi at gøre vores absolut bedste for at finde den helt rigtige kaffemaskine/kaffeautomat til kontoret du arbejder på. Der er helt vildt mange muligheder i verden og vores sortiment, hvormed vi udover de ovenstående 4 forslag, vil kunne finde frem til rigtigt mange spændende produkter for dig.