Kildevand

Kildevand - køl ned med lækkert kildevand

Kildevand – og vand i det hele taget – er en af de dyrebareste kilder til liv. Både på og uden for jobbet er vand en vigtig faktor, for det holder din krop i balance. Faktisk skal man drikke hele 2-3 liter vand om dagen for at sikre kroppens væskebalance.

Kildevand er en yndet favorit i mange virksomheder – og med god grund. Kildevand er fx godt at servere, når

  • du er på messe og gerne vil tilbyde dine besøgende en læskende forfriskning
  • du afholder møder og gerne vil sikre deltagernes velvære
  • arbejdspladsen føles som en sauna på en varm sommerdag og medarbejderne tørster efter en læskende, kold drik

Kildevand i kildevandskøler - godt på arbejdspladsen

Kildevand fås også i 18,9 liters dunke til kildevandskølere. Kildevandskølere fungerer næsten som en almindelige vandhane; sæt en kop under hanen, tryk på knappen og ud kommer den kolde kildevand. Med en kildevandskøler sikrer du, at dine medarbejdere altid har adgang til koldt, friskt kildevand. Et initiativ, som enhver medarbejder sætter pris på. 

Kildevand i 0,5 liters flasker – godt til gæster og besøgende

Kildevand i 0,5 liters flasker er en god forfriskning at have stående klar til dine gæster, når du afholder møder, er på messe eller afholder andre arrangementer med besøgende. Når du serverer kildevand for dine gæster, yder du en god service – og det husker gæsterne dig for. 

 

Vi leverer kildevand til hele Danmark

Vi leverer både kildevand og kildevandskølere til hele Danmark, og vi står klar til at guide dig til den bedste løsning for netop din virksomhed. Kontakt os og fortæl os om dine ønsker og behov, så finder vi sammen den bedste løsning.

Vi glæder os til at høre fra dig!   

KaffeIMPERIET sælger kildevand i dunke  á 18,9 ltr og 1/2 ltr. flasker

Bestil kilde vand her.