Kildevandskøler: Sådan får du nemt iskoldt kildevand på kontoret i sommervarmen

En kildevandskøler er kærkomment inventar på kontoret, når solens stråler står ind ad vinduerne på en varm sommerdag og forvandler arbejdspladsen til en sauna. Trænger du og dine kolleger til at blive kølet ned i sommervarmens hede, behøver I hverken at fylde køleskabet med vandflasker eller fryse en spandfuld isterninger. I stedet kan I få fornøjelsen af en kildevandskøler, der hele tiden forsyner jer med iskoldt kildevand.

En kildevandskøler kræver kun et strømstik

En kildevandskøler er meget nem at have stående på kontoret; den kræver nemlig kun et strømstik. Kildevandskølerne er pladsbesparende inventar, der kun fylder maksimum 100 x 33 x 33 cm, så selv et lille kontor har pladsen til at lade sig forfriske med iskoldt kildevand.

Få leveret kildevandskøler og kildevand lige til døren, når det passer jer   

Når du har en kildevandskøler stående på kontoret, skal du ikke bekymre dig om at hente nye dunke med kildevand ude i byen. Kildevandet bliver leveret til jeres kontor, og du kan selv bestemme, hvornår du ønsker det leveret. De tomme dunke tager leverandøren med sig igen. 

Kildevandskølere med bakteriefrit kildevand

Kildevandskølere er ikke en bakteriebombe. Tværtimod. Kildevandsdunkene er isolerede systemer, der umuliggør forurening af kildevandet. Med en kildevandskøler er du derfor garanteret bakteriefrit kildevand, der både smager og er helt friskt.

Fire årlige servicebesøg er inkluderet

Bestiller du en kildevandskøler igennem os, kommer vi på servicebesøg fire gange om året, hvor vi udskifter det forseglede system, som EFBW (European Federation of Bottled Water) anbefaler.

Se udvalget af kildevandskølere til kontoret

Få leveret en kildevandskøler til kontoret – kontakt os i dag

Husk, at du kan få en kildevandskøler gratis på prøve i 14 dage, hvor du kun betaler for forbruget.

 

Hvis du vil have det store overblik over vores produkter og services, så kig forbi KaffeIMPERIETs guide her eller læs om vores populære kaffemaskiner til kontor.