Spar tid: Så nemt er det at få leveret kildevand på kontoret

Det er ikke sjovt at læsse bilen med kildevand i den lokale brugs for derefter at slæbe de mange liter ind på kontoret, når køleskabet kalder på friske forsyninger. Vil du glæde medarbejdere og kunder med friskt kildevand, kan du faktisk slippe for din nært forestående diskus prolaps ved at få kildevandet leveret direkte til kontoret, uden at du skal røre en finger. Det bliver både du, dine medarbejdere og dine kunder glade for.  

 

Få kildevand leveret direkte til kontoret og slip for det hårde arbejde

Du kan nemt få leveret kildevand til kontoret og selv slippe for det hårde arbejde. Med en leveringsordning får du kildevand leveret, enten når du ønsker det eller på fastlagte tidspunkter. Når professionelle leverer kildevand til kontoret, undgår du at bruge din egen tid på en træls opgave, og du kan i stedet koncentrere dig om dit arbeje.

 

Yd en god service: Ha’ altid en flaske kildevand klar til kunden

Med en leveringsordning har du altid friskt kildevand parat til dine kunder. Det er god service at tilbyde sine kunder en flaske kildevand ved besøg og møder, og det er en service, som dine kunder vil huske dig for. Ikke mindst i sommervarmen er en flaske koldt kildevand en kærkommen forfriskning, som alle sætter pris på.

 

Koldt kildevand på kontoret med kildevandskøler

Kildevand kommer ikke kun i flaskeform. Du kan også få kildevand på kontoret med en kildevandskøler, hvor kildevandet bliver leveret i dunke, som tilkobles vandkøleren. Fordelen ved kildevandskøleren er, at kildevandet ikke optager plads i køleskabet, men bliver opbevaret og kølet i vandkøleren. Samtidig kræver kildevandskøleren kun et strømstik. Det er en ideel løsning til kontormiljøer, hvor medarbejderen ikke skal gå langt for at have adgang til koldt kildevand.

 

Se vores kildevand produkter her - eller få det store overblik over vores produkter og services, og kig forbi KaffeIMPERIETs kaffeguide her.