Kaffe - Trænger du til en kop?

Hos KaffeIMPERIET gør vi os meget umage med at udvælge de bedste slags råkaffe på markedet, og sørger for, at kun de bedste partier bliver blandet og nænsomt ristet, før de lander på vores hylder. For os handler kaffe altid om nydelse, også ude på arbejdspladserne, hvor de fleste kopper drikkes.

Derfor kan du også vælge økologisk og bæredygtig kaffe hos Kaffeimperiet under mærket Good Origin. Good Origin vidner om social og miljømæssig omtanke og er samtidig et kvalitetsstempel for mange mennesker. Vælg imellem en række Good Origin kaffe, der alle er 100% økologiske, bæredygtige Arabicabønner med en dyb, rund og fyldig smag.

KaffeIMPERIET byder på et bredt sortiment af malet kaffe, hele kaffebønner og bæredygtig, økologisk kaffe, der passer til vores maskiner. Vi forhandler kendte mærker som f.eks. Wittenborg kaffeautomater i stor stil, og laver også leasingaftaler.

 

Mangler du en kaffemaskine på kontoret? Så kig endelig på vores store udvalg af kaffeautomater, eller tag kontakt til os og hør mere om vores tilbud på kaffeautomater til virksomheder!

 

Dækker Danmark
Fra vores to "baser" i øst og vest kan vi ramme et stort geografisk område. Der leveres meget kaffe til Odense og København og alle byerne i mellem, og vi har også en stærk tilstedeværelse i Jylland.

 

Kaffe Odense - kaffe til din fynske virksomhed!

Som sagt har vi både en afdeling på Nordfyn og er dermed i Odense indenfor en meget kort halv time. Har har rigtigt mange kunder under kategorien "kaffe Odense", men leder naturligvis altid efter nye.

Odense er en moderne by, der er godt på vej til at blive et stærkt kort på hånden for Danmark, som værende iværksætterby. Vores borgmestre rundt omkring på Fyn er kendt for at gøre en indsats for at gøre vilkårene bedre, og det glæder vi os meget over, da vi så får rigtigt mange nye mulige kunder, der hver især kan få sig en god kaffemaskine til kontoret her i Odense.

Kaffe i Odense har aldrig været lettere for erhvervsfolk!

 

Kaffe i København - vi ligger centralt!

Selvom bilkøer giver udfordringer til alle når det kommer til levering, kører vi i god tid og leverer kaffen direkte fra København S til din adresse. Du får kaffemaskiner i København med alt der hører til, til en rigtig fornuftig pris og bliver samtidig en del af en kreds af tilfredse kroner, der får lige akkurat hvad de betaler for - hver gang!

Vores sortiment for både kaffe i Odense og kaffe i København er heldigvis akkurat det samme, hvormed du aldrig vil risikere at bestille noget du ikke kan få i dit område.

Har du specielle ønsker, spørgsmål til det praktiske eller andet, må du meget gerne kontakte os på telefon eller mail. Du finder vores kontaktinformationer både for afdelingen i kaffe i Odense og Kaffe i København i højre hjørne af siden, og skulle du ringe til den forkerte afdeling, er vi altid klar på en lille sludder over kaffen alligevel!

 

Vi håber på at høre fra dig, hvad enten du skal bruge kaffe i Odense eller kaffe i København!