Kaffe Tilbud

Få et godt tilbud på Wittenborg´s kaffeautomater.

Wittenborg kaffeautomat

Wittenborg 7100 B2C Plus

- Den store kværner

Frisbrygautomat. Trendsættende og af højeste kvalitet, både hvad angår smag og effektivitet.

Kaffebønnerne kværnes i kaffeautomaten, og den uimodståelige herlige duft af friskbrygget kaffe opstår, og derefter brygges den perfekte kop kaffe.

Mere info om wittenborg 7100 B2C Plus

Kaffeautomat

leje pr. dag kun

kr. 10,00

Gratis prøveperiode

 

Kontakt os for at høre nærmere

Vest for Storebælt

6282 5279

vest@kaffeimperiet.dk

Ring mig op

Øst for Storebælt

3259 1978

oest@kaffeimperiet.dk

Ring mig op

Wittenborg automater

Wittenborg FB 7100 Plus

- Den moderne

Kaffeautomat designet med LED touchpanel. Du får et forbedret standbysystem, der er energivenligt og derved miljøbevidst.

Du kan brygge alle de populære kaffedrikke, samt varm vand til din te og varm chokolade. Kaffeautomat til ethvert behov.

Mere info om Wittenborg FB 7100 Plus

 

Hvad er forskellen på leasing og leje af en kaffeautomat?

Leasing af kaffeautomat

Ved leasing hos KaffeIMPERIET giver vi dig mulighed for at købe det leasede produkt for et restbeløb, ved udgang af kontraktforløb.

Eksempel: Har du leaset en kaffeautomat, og får på et tidspunkt eller ved kontraktudløb lyst til, at købe automaten for et restbeløb, så er dette muligt, og så ejer du maskinen derfra.

Har du valgt at købe maskinen kan du stadigvæk fortsætte med at købe vores services, så som kaffe-leverancer til maskinen og lignende. Det eneste der ændrer sig er at I ejer selve maskinen.

Derudover er det vigtig at pointere at ved valg af en leasingaftale er du ikke tvunget til at købe produktet, i form af en kaffeautomat til sidst - Det er blot en mulighed.

Leje af kaffeautomat

Leje af produkter hos KaffeIMPERIET er for dig som kun skal bruge en service eller et produkt i en begrænset periode, eller hvis du på forhånd ved, at du ikke har behov for at købe produktet i sidste ende.

Langt hen af vejen er løsningerne ens. Begge løsninger indebærer en månedlig ydelse for leje/leasing af produktet.

For yderligere tekniske forskelle imellem løsningerne og hvilke betydninger det kan have for dig eller din virksomhed, sidder vi klar på telefonen og på mail via vores kontaktformular.

Stadig i tvivl om du skal lease eller leje?

Er du stadig usikker på hvad du har brug for hos kaffeIMPERIET så gå på opdagelse i webshoppen i topmenuen eller klik her.

For yderligere hjælp eller forespørgsler, omkring leasing og leje af kaffeautomater, andre produkter eller leje-løsninger, er du altid velkommen til også at kontakte os på telefon eller igennem kontaktformularen - Vi vender tilbage så hurtigt som muligt!

En kaffeautomat er grundstenen i enhver virksomhed. Vi har også skrevet en del om kaffemaskiner her og kaffemaskiner til erhverv, som er værd at læse!