Kaffemaskiner - Fra klassisk friskbryg til udsøgt luksus

Vi hjælper dig med at finde den rette kaffemaskine

Det er en stor opgave at vælge den rette kaffemaskine til din virksomhed, og der er mange hensyn, du skal tage. Valget af den optimale kaffemaskine afhænger nemlig af flere variabler. Det er for eksempel vigtigt, at kaffemaskinen passer til virksomhedens størrelse. Kaffemaskiner med høj kapacitet per time, kopper per påfyldning, og med lav udskænkningstid er ideel til større virksomheder, hvor efterspørgslen efter kaffe er stor. Hvorimod mindre virksomheder ikke har samme høje krav til kaffemaskiner.

Høj kapacitet per time gør kaffeautomaten ideel til større virksomheder, hvor efterspørgselen er konstant. Vi leverer automater med kapacitet fra 144 kopper per time og helt op til 700 kopper per time.

En stor mængde kopper per påfyldning sikrer, at din virksomhed slipper for at skulle påfylde maskinen dagligt, og du sparer derved tid og frustrationer.

En lav udskænkningstid sikrer, at køen i kaffepausen hurtigt rykker sig. Dette er specielt vigtigt i virksomheder med fælles frokost- og kaffepauser, hvor antallet af medarbejdere inden for et kort tidsrum stiger markant.  

Vi specialiserer os i at rådgive dig på den bedst mulige måde om alt, hvad der har med kaffe og større kaffemaskiner og automater at gøre. Du behøver derfor ikke selv at bære ansvaret for at vælge den rette kaffemaskine eller automat; vi rådgiver dig glædeligt med alle aspekter inden for kaffe, kaffemaskiner og automater.

 

Kaffemaskiner i alle størrelse - fra mindre kolbemaskiner til fuldautomatiske kaffeanlæg

Vi tilbyder alle former for kaffeløsninger til både store og små virksomheder - lige fra mindre kolbemaskiner til de største, fuldautomatiske kaffeanlæg.

Her på sitet bliver du guidet til et godt overblik over vores kaffemaskiner. Benyt menuen i venstre side til at navigere dig igennem de forskellige typer og modeller. Læs også vores guide, der hjælper dig på rette vej, når du skal vælge den rette kaffemaskine til din virksomhed.

 

Ring til din lokale kafferådgiver, så hjælper vi dig med finde den rette maskine, der matcher lige præcis jeres behov for en god kop kaffe i hverdagen.

 

Ring for rådgivning

Vest: 6482 5279

Øst: 3259 1978

 

Tilbud på kaffeautomat

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette kaffemaskine!

 

Få et uforpligtende tilbud på et serviceabonnement

Hos KaffeIMPERIET har vi vores egne serviceteknikere ansat, der installerer nye maskiner og hurtigt hjælper dig, hvis der opstår problemer med jeres kaffemaskine. Vi kommer gerne forbi og giver dig et uforpligtende tilbud på et serviceabonnement. Du kan desuden læse mere om kaffemaskiner til erhverv her.