Malet kaffe

Blanding 80 Cafe Gourmet
Mellemristet, mild, rund og fyldig kaffe, med en let syrlig eftersmag, med flot fylde og duft i koppen. Kaffen er en 100% Arabica blend fra de bedste kaffedistrikter i Syd-og Mellemamerika, samt Brasilien.

Indhold pr. krt. 20x500 gr.

Bestil Cafe Gourmet her.

 

Blanding 70 Mocca Brasil
Mellemristet, rund og fyldig kaffe med en lang og behagelig eftersmag. God holdbarhed på bryganlæg samt termokande. Kaffen er en 100% Arabica blend fra de bedste kaffedistrikter i Syd- og Mellemamerika samt Brasilien.

Indhold pr. krt. 20x500 gr.

Bestil Mocca Brasil her.

 

Blanding 60 Java Mocca
Mellemristet, rund og fyldig kaffe med en let sødlig eftersmag. En afbalanceret og let krydret kaffeduft. Velegnet til kolbemaskiner, samt friskbrygautomater. Kaffen er en blanding af kaffe fra de bedste kaffedistrikter i Syd-og Centralamerika, Asien og Afrika.   

Indhold pr. krt. 20x500 gr.

Bestil Java Mocca her.

 

Blanding 50 Java Columbia 
Kraftig, mellemristet kaffe med intens eftersmag. En behagelig kraftig og sødlig krydret kaffeduft. Meget velegnet til friskbrygautomater, samt kolbemaskiner. Kaffen er en blanding af kaffe fra de bedste kaffedistrikter i Syd-og Centralamerika, Asien og Afrika.

Indhold pr. krt. 20x500 gr.

Bestil Java Columbia her.

 

Café Mocca

Arabica-bønner, mellemristet og filter-formalet. Kaffen er rund og fyldig med en behagelig aroma samt sødelig og let syrlig eftersmag. Café Mocca består af 2/3 uvasket Arabica fra Brasilien, samt 1/3 vasket Arabica fra Mellem-og Sydamerika.

Bestil Café Mocca her.

 

Cafe Santa
Mellemristet, filter-formalet kaffe. Der giver en kraftig og robust smag, men stadig med en behagelig, og rund eftersmag. En kaffe til dem som foretrækker en særdeles kraftig og god kop kaffe. Cafe Santa er primært fra Afrika og Brasilien.

Indhold pr. krt. 20x500 gr.

Bestil Cafe Santa her.

 

Café Noir stempelkandekaffe
Kaffen er en mellem-/mørkristet og grovere formalet kaffe, som har en dyb, rund og fyldig smag med en fin, ren eftersmag. Et oplagt kaffevalg for inkarnerede kaffeelskere. 
Café Noir stempelkande kaffe består primært af kaffe fra Mellem & Sydamerika, samt fra Brasilien.

Indhold pr. krt. 16x400 gr.

Bestil Stempelkandekaffe her.