Automater

Karisma

Hele bønner

9100 r+b Black sort kaffe instant instantkaffe maskine kaffeautomat automat 9100 b2c kaffebønner bønner helebønne karisma

Udskænkningstid
25 Sek. pr. kop

El
230 volt - max. 2,45 kW

Dimensioner (H x B x D) i mm.
(750 x 400 x 600)


Karisma – kvalitet i koppen

Karisma er designet til at levere den daglige kaffe i kvalitetshoteller og er særlig velegnet til morgenmadsbuffeten. Naturligvis kan Karisma også anvendes på kontorer, hvor man vil tilbyde sine medarbejder og gæster en helt særlig kaffeoplevelse.

Karisma har høj udleveringshastighed og høj produktivitet og tilbyder et bredt udvalg af varme drikke baseret på autentiske italienske espressobønner og frisk mælk eller instantprodukter så som chokolade. Den superautomatiske Karisma karakteriseres af et moderne italiensk design, kompakte dimensioner, matchende tilbehør og opmærksomhedsvækkende touchscreen.

Skærmen gør maskinen nem at anvende både af fagudannet personale eller som høflig selvbetjening.

Karisma kan leveres både med og uden køleskab til frisk mælk, så det er jeres valg, om I foretrækker drikke baseret på frisk mælk eller den mere håndterbare instantmælk.

 

Kontakt os i dag så vi kan få en snak om jeres behov og om hvordan, vi bedst indfrier jeres ønsker - eller ring for et uforpligtende tilbud på køb, leje, leasing eller servicering af maskinen.

 

Drikke:

Maskinen er som standard indstillet til at udlevere friskbrygget kaffe i forskellige styrker, espresso, cappuccino, café au lait, espresso choko, chokolade, chokomilk og varmt vand.

Velegnet til:

Virksomheder med op til 25 til 50 ansatte

Tilbehør:

Køleskab, køleskab med kopvarmer, underskab, grumskit og rengøringskit.

Youtube film:

Karisma

Dokumenter:

Brochure